EU Medewerkers

Schaafsma Uitzendbureau heeft sinds de start in 2009 een ruime ervaring opgebouwd in het uitzenden van EU-medewerkers, hoofdzakelijk uit Polen.
Door de hoge werkloosheid in Polen zoeken veel mensen werk in het buitenland. Wij hebben inmiddels een groot bestand aan gemotiveerde en hardwerkende medewerkers welke hier voor de lange termijn, of puur voor de schoolvakanties komen te werken.

Bij aankomst in Nederland verzorgen wij de contracten, regelen wij indien nodig het sofinummer, en voorzien wij de medewerkers van huisvesting en vervoer. Al onze medewerkers worden volgens de Nederlandse wetgeving verloond, waarbij wij tevens alle afdrachten van loonbelasting en sociale premies voldoen.

BEGELEIDING VAN ONZE UITZENDKRACHTEN

Schaafsma Uitzendbureau zorgt voor een goede begeleiding van onze uitzendkrachten. Wij hebben kennis van de Poolse taal, wat een welkom voordeel is bij de opstart en het begeleiden van onze uitzendkrachten tijdens hun verblijf in Nederland. 

WERVING EN SELECTIE

Wij werken samen met een bemiddelingsbureau in Polen voor het werven en selecteren van onze uitzendkrachten. Als voorbereiding op de uitzending in Nederland krijgen de medewerkers informatie over het werken in Nederland, zodat zij optimaal zijn voorbereid om voor u aan de slag te gaan. Om optimaal te profiteren van goede en gemotiveerde werknemers, verzorgen wij voor onze uitzendkrachten huisvesting, vervoer en de zorgverzekering.

HUISVESTING

Schaafsma Uitzendbureau verzorgt de huisvesting van de werknemers. Wij beschikken over eigen huisvesting welke volledig zijn ingericht. Waar nodig huren wij accommodaties bij om de reistijd te minimaliseren. Wij vinden het belangrijk onze medewerkers goed te verzorgen, zodat zij de volgende dag uitgerust en gemotiveerd aan het werk gaan.

VERVOER

Al onze medewerkers worden voorzien van een vervoersmiddel t.b.v. het woon-werkverkeer. Wij beschikken over diverse auto’s / bussen, en als de medewerkers dichtbij het werk wonen, gaan zij per fiets.

ZORGVERZEKERING

Schaafsma Uitzendbureau verzekert haar medewerkers bij Holland Zorg voor een Nederlandse zorgverzekering. In het geval dat één van onze arbeidskrachten medische zorg nodig heeft, zijn zij conform de Nederlandse wetgeving verzekerd!